fbpx

Posteljica za dojenčka s previjalno mizo SmartGrow 7v1

posteljica za dojencka

Pričakujete novega družinskega člana? Podarite mu udobje in občutek varnosti od prvega dne s posteljico SmartGrow

8 v 1 – to ni šala in ne tržna zvijača. Mladi starši bodo cenili iznajdljivo rešitev oblikovalcev. Ne kupujete le posteljice, kupujete 8 kosov pohištva v enem. Posteljica za dojenčka SmartGrow je primerna za otroke od rojstva do 10 let in raste skupaj z vašim malčkom (od zibelke do posteljice).

S prvih minut življenja, je otroček obkrožen z ljubeznijo in skrbjo staršev. Naša posteljica za dojenčka SmartGrow pa nudi dodatno udobje in občutek domačnosti vašemu dojenčku. Okrogla posteljica od samega rojstva pomaga malčku, da se prilagodi okolju. V udobni okrogli zibelki, ki spominja na mamin trebušček, bo novorojenček s prvega dne povsem sproščen.

Posteljica za dojenčka je estetska in funkcionalna ter lepo dopolnjuje sam interjer vaše sobe. Okrogla oblika posteljice bo imela pozitiven vpliv na otroka in mu zagotovila dodatno varnost.

Posteljico SmartGrow je mogoče preoblikovati na naslednje načine:

Posteljica za dojenčka SmartGrow

Komplet vsebuje posteljico z vsemi transformacijami in vzmetnico 3v1 za vse oblike, lahko tudi 16-delno posteljnino z baldahinom

Posteljica za dojenčka SmartGrow ima lastnosti:

 • 2 leti garancije
 • zibelka za novorojenčka s previjalno mizico, posteljica za dojenčka, postelja za malčka v enem
 • 5 nastavitev višine
 • narejena je iz ekološkega trpežnega materiala – bukev. Tudi zobni odtisi vašega malčka se ne bodo poznali na posteljici.
 • ima naravno prezračevanje
 • posebnost vzmetnice je, da ima ortopedske lastnosti. Poleg tega, se takšna vzmetnica dobro zrači in pere. Pomaga tudi za mehkejše premikanje.
 • okrogla oblika zibelke spominja na mamin trebušček, zato bo novorojenčku v njej zelo udobno
 • nedvomna prednost posteljice so 3 vertikalne palice, ki  jih lahko enostavno odstranite
 • les je obdelan s posebno tehnologijo, tako da ne škoduje dojenčku. Lakiranje je certificirano s strani EN 73-3. Lak SOLAK HYDRO LW 1202515-W je ekološki, izredno hitro se suši in dobro vpije. Lak tvori površino, ki ustreza zahtevanim normam EN-71-3, kot je priporočljivo za otroško pohištvo in igrače. Ima visoko mehansko odpornost.

 

NAKUP POSTELJICE SMARTGROW 7V1
Ovalna posteljica za dojenčka
Posteljica transformer

 • dimenzija zibelke: 78x76x81
 • dimenzija ovalne posteljice: 128x76x81
 • Poreklo Nemčija

Odzivi naših kupcev:

Metka: “To je moj prvi odziv, ki ga bom napisala (čeprav naročam veliko stvari preko interneta). Ampak nekaj moram vseeno povedati o tej posteljici. Res mi je všeč. Prvič, vanjo enostavno položimo malčka. Višina je ravno prava, saj se mi ni treba pretirano sklanjati, tako da moja hrbtenica ne trpi. Drugič, k malčku lahko stopimo iz vseh smeri (to je zlasti pomembno, ko se oblikuje otroška glavica). Tretjič, na videz je fantastična (veliko naših prijateljev je bilo navdušenih, saj jih je presenetila lepa okrogla oblika). Posteljco bom priporočala prav vsem, ki imajo otroke.”

Sanja: “Čisto sem navdušena nad posteljico SmartGrow. Vzeli smo belo. Izgleda kot iz filma 🙂 Nisem si mogla predstavljati, da bo izgledala tako lepo. Mamice, izberite belo ovalno posteljico, super je:) (presenetila so me tudi tiha koleščka. Tudi če malček v posteljici spi, jo tako lahko mirno prevažamo v drugo sobo, če je to potrebno).”

Andrej: “Posteljica za dojenčka SmartGrow – okrogla – je sedaj pri nas na “preizkušnji” 3 mesece. Damo ji oceno 5+ Predvsem zaradi oblike in velikosti:

 1. Do otroka lahko stopimo iz poljubne smeri, saj je posteljica okrogla.Če se samo spomnim naše prve pravokotne posteljice…sploh nima smisla primerjati.
 2. Okrogla oblika posteljice ne bode v oči in ni v napoto pri hoji. Podnevi je otročiček na soncu, če pa obrnemo posteljico okoli osi, je že v senčki. Malčka enostavno premikamo iz sobe v sobo. Imamo že zbrane določene sobe in predele, kjer posteljica stoji v različnih urah dneva in med različnimi opravki, ki jih imava z ženo (npr. kuhanje kosila za otroka, priprava mleka, itd.). Takšne praktičnosti ne morete pričakovati pri “tradicionalnih” posteljah.

Vzmetnico, ki je v kompletu sva z ženo pokazala patronažni sestri in jo je odobrila. Tako, da sva res pomirjena, saj vse lepo ustreza najinemu otroku. Najprej naju je nekoliko motila cena posteljice, saj nimava dosti sredstev, ampak se je vse hitro poplačalo. Niti sekunde ne obžalujeva nakupa! Priporočam!”

NAKUP POSTELJICE SMARTGROW 7V1
No Fields Found.

9 misli na “Posteljica za dojenčka s previjalno mizo SmartGrow 7v1

  • Hello-mammy pravi:

   Pozdravljeni,
   Previjalna miza se naredi iz srednih delov ovalne posteljice. Torej na začetku imate okroglo posteljico in zraven previjalno mizo, v drugi fazi – samo ovalno posteljo.
   Lp, ekipa hello-mammy

  • Dasa Marolt pravi:

   Pozdravljeni!
   Zanimam se za pojsteljico smartgrow 7v1. Zanima me kako je z ogledom pojsteljice ? Ter če je posteljnina možna tudi v drugih barvah.

   Lp.

   • Hello-mammy pravi:

    Posteljico si lahko ogledate osebno v našem skladišču v Ljubljani po predhodnem dogovoru. Na voljo imamo več barv posteljnine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.