Posteljica za dojenčka SmartGrow 7v1

7 v 1 – to ni šala in ne tržna zvijača. Mladi starši bodo cenili iznajdljivo rešitev oblikovalcev. Ne kupujete le posteljice, kupujete 7 kosov pohištva v enem. Posteljica za dojenčka SmartGrow 7v1 je primerna za otroke od rojstva do 5 let in raste skupaj z vašim malčkom (od zibelke do posteljice).

Torej, prva in druga obliki – okrogla zibelka in previjalna mizica. V zibelki se bo otrok počutil še posebej lagodno, saj po svoji obliki spominja trebušček mamice. Kot rezultat, bodo vaše noči mirnejše. Tretja oblika – ovalna posteljica za mlajše otroke. Optimalna oblika in koleščka omogočajo enostavnejši premik posteljice po celotnem stanovanju. Četrta oblika – lahko odstranite 3 ograjice, tako boste prejeli otroški kavč, na katerega lahko otrok pleza sam. Peta oblika – stajica. Šesta in sedma – mizica in 2 stola, ki se prilagajajo vsakem prostoru.

S prvih minut življenja, je malček obkrožen z ljubeznijo in skrbjo staršev. Naša posteljica za dojenčka “SmartGrow” pa nudi dodatno udobje in občutek domačnosti vašemu dojenčku. Okrogla posteljica od samega rojstva pomaga malčku, da se prilagodi okolju. V udobni okrogli zibelki, ki spominja na mamin trebušček, bo novorojenček s prvega dne povsem sproščen.

Posteljica za dojenčka je estetska in funkcionalna ter lepo dopolnjuje sam interjer vaše sobe. Okrogla oblika posteljice bo imela pozitiven vpliv na otroka in mu zagotovila dodatno varnost.


Posteljico-transformer SmartGrow 7 v 1 je mogoče preoblikovati na naslednje načine:5648a107ff429c0de38b456b

posteljica1

 

1. faza: okrogla posteljica za novorojenčka. V zibelki se bo otrok počutil še posebej lagodno, saj po svoji obliki spominja na trebušček mamice. Vaše noči bodo od sedaj bolj mirne.

 

пеленал столик

2. faza: previjalna mizica, ki vam omogoča enostavno nego in urejanje vašega otroka. Ta oblika je mogoča skupaj z okroglo zibelko.

 

posteljica-2

 

3. faza: Ovalna posteljica za dojenčka. Optimalna oblika in koleščka omogočajo enostavnejši premik posteljice po celotnem stanovanju.

 

posteljica3

 

4. faza: Posteljica za malčka ali sedežna – lahko odstranite 3 palice ali cel del ograjice, tako boste prejeli otroški kavč, na katerega lahko otrok pleza sam.

 

posteljica4

 

5. faza: Oblika stajice vam omogoča brezskrbno pospravljanje, medtem, ko malčki uživajo v igri.

 

posteljica5-6

 

6. in 7. faza: 2 naslonjača in mizica, ki se prilagajajo vsakemu prostoru. Igranje s kockami, risanje, ustvarjanje umetniških izdelkov, vse to lahko počnete s pomočjo mizice in stolčkov.

 

j_NRBfYPlrc

Komplet vsebuje posteljico 7v1 z vsemi transformacijami pa tudi posteljnino z baldahinom:

 • vzmetnico-transformer 3v1 za vse oblike (pomaga tudi za mehkejše premikanje)
 • 2 odeji
 • 2 vzglavnika
 • 2 prevleki za odeji
 • 2 prevleki za vzglavnika
 • zaščitno blazino
 • baldahin, snemljiv lok
 • po meri narejen nosilec baldahina

Posteljica za dojenčka SmartGrow ima lastnosti:

 • 2 leti garancije
 • enostavno jo preoblikujemo v zibelko za novorojenčke s previjalno mizico, posteljico, stajico, sedež in v dva naslonjača z mizico
 • 4 nastavitve višine (razdalja med vsako obliko je 25cm)
 • narejena je iz okolju prijaznega in trpežnega materiala – bukev. Tudi zobni odtisi vašega malčka se ne bodo poznali na posteljici
 • ima naravno prezračevanje
 • posebnost vzmetnice je, da ima ortopedske lastnosti. Poleg tega, se takšna vzmetnica dobro zrači in pere
 • okrogla oblika zibelke spominja na mamin trebušček, zato bo novorojenčku v njej zelo udobno
 • nedvomna prednost posteljice so 3 vertikalne palice, ki  jih lahko enostavno odstranite
 • les je obdelan s posebno tehnologijo, tako da ne škoduje dojenčku. Lakiranje je certificirano s strani EN 73-3. Lak SOLAK HYDRO LW 1202515-W je ekološki, izredno hitro se suši in dobro vpije. Lak tvori površino, ki ustreza zahtevanim normam EN-71-3, kot je priporočljivo za otroško pohištvo in igrače. Ima visoko mehansko odpornost.

Nakup posteljice z baldahinom SmartGrow 7v1

Снимок экрана 2015-08-07 в 15.49.29  Снимок экрана 2015-06-09 в 14.32.53  transformer-kids  oV-RLhlvtooСнимок экрана 2015-08-07 в 15.48.29  NOS_2754  00082025-88W-550x550

 • dimenzija zibelke: 78x76x81 (DxVxŠ)
 • dimenzija ovalne posteljice: 128x76x81 (DxVxŠ)
 • dimenzija zapakirane škatle: : 0.90х60х0.40 (DxVxŠ), teža 27kg

Odzivi naših kupcev:

“To je moj prvi odziv, ki ga bom napisala (čeprav naročam veliko stvari preko interneta). Ampak nekaj moram vseeno povedati o tej posteljici. Res mi je všeč. Prvič, vanjo enostavno položimo malčka. Višina je ravno prava, saj se mi ni treba pretirano sklanjati, tako da moja hrbtenica ne trpi. Drugič, k malčku lahko stopimo iz vseh smeri (to je zlasti pomembno, ko se oblikuje otroška glavica). Tretjič, na videz je fantastična (veliko naših prijateljev je bilo navdušenih, saj jih je presenetila lepa okrogla oblika). Posteljco bom priporočala prav vsem, ki imajo otroke.”

“Čisto sem navdušena nad posteljico SmartGrow. Vzeli smo belo. Izgleda kot iz filma 🙂 Nisem si mogla predstavljati, da bo izgledala tako lepo. Mamice, izberite belo ovalno posteljico, super je:) (presenetila so me tudi tiha koleščka. Tudi če malček v posteljici spi, jo tako lahko mirno prevažamo v drugo sobo, če je to potrebno).”

“Posteljica za dojenčka SmartGrow – okrogla – je sedaj pri nas na “preizkušnji” 3 mesece. Damo ji oceno 5+ Predvsem zaradi oblike in velikosti:

 1. Do otroka lahko stopimo iz poljubne smeri, saj je posteljica okrogla.Če se samo spomnim naše prve pravokotne posteljice…sploh nima smisla primerjati.
 2. Okrogla oblika posteljice ne bode v oči in ni v napoto pri hoji. Podnevi je otročiček na soncu, če pa obrnemo posteljico okoli osi, je že v senčki. Malčka enostavno premikamo iz sobe v sobo. Imamo že zbrane določene sobe in predele, kjer posteljica stoji v različnih urah dneva in med različnimi opravki, ki jih imava z ženo (npr. kuhanje kosila za otroka, priprava mleka, itd.). Takšne praktičnosti ne morete pričakovati pri “tradicionalnih” posteljah.

Vzmetnico, ki je v kompletu sva z ženo pokazala patronažni sestri in jo je odobrila. Tako, da sva res pomirjena, saj vse lepo ustreza najinemu otroku. Najprej naju je nekoliko motila cena posteljice, saj nimava dosti sredstev, ampak se je vse hitro poplačalo. Niti sekunde ne obžalujeva nakupa! Priporočam!”

Nakup posteljice z baldahinom SmartGrow 7v1

7 thoughts on “Posteljica za dojenčka SmartGrow 7v1

  • Hello-mammy says:

   Pozdravljeni,
   Previjalna miza se naredi iz srednih delov ovalne posteljice. Torej na začetku imate okroglo posteljico in zraven previjalno mizo, v drugi fazi – samo ovalno posteljo.
   Lp, ekipa hello-mammy

  • Dasa Marolt says:

   Pozdravljeni!
   Zanimam se za pojsteljico smartgrow 7v1. Zanima me kako je z ogledom pojsteljice ? Ter če je posteljnina možna tudi v drugih barvah.

   Lp.

  • Hello-mammy says:

   Pozdravljeni,
   Posteljice 7v1 s posteljnino različnih barv bodo na zalogi približno proti koncu avgusta.
   Lep pozdrav,
   Ekipa hello-mammy.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.