Kako naj pripravim naročilo?
 Izberite želene izdelke s pomočjo tipke »Dodaj v košaro«. Ko ste našli in dodali v košaro vse želeno, pojdite na »Košarica« in pritisnite »Naprej na naročilo«. Če imate kodo za popust, pritisnite tipko »Uporabi kupon« in napišite številko kupona. Sistem bo avtomatično izračunal popust in vi lahko naprej nadaljujete z naročilom. Sistem Vas nato povpraša o želenem načinu plačila in načinu dostave (preko DPD, osebni prevzem). Če ste registrirani uporabnik, vam ni potrebno ničesar več dodajati. Neregistrirani uporabniki pa morajo napisati še kontaktne podatke. V primeru, da imate težave z oddajo naročila, nas lahko vedno pokličite na našo tel. številko 031 292 657

Kako naj plačam naročilo in kakšni so načini plačila?
 Ponujamo Vam več načinov plačila vašega naročila. Preberite si jih tukaj

Želim naročiti, vendar ne morem določiti velikosti. Kaj naredim?
Tabela velikosti predstavljenih na spletni strani izdelkov se nahaja tukaj. Če imate težave z izbiro ali pripravo naročila, smo Vam pripravljeni pomagati po tel. 031 292 657 

Ali lahko oddam naročilo preko telefona?
Telefonsko ne morete oddati naročila, vendar lahko dobite odgovore na vsa vprašanja glede naročila. Naši svetovalci Vam bodo z veseljem pomagali pri kakršnih koli vprašanjih glede delovanja spletne strani. 

Lahko spremenim svoje naročilo?
Svoje naročilo lahko spremenite samo v primeru, da slednje še ni bilo predano logistični družbi. Za poizvedbo nas pokličite na tel.031 292 657 in bodite pripravljeni sporočiti številko naročila ter slediti navodilom svetovalca.

Lahko storniram naročilo?
Lahko stornirate naročilo in si v celoti povrnete že plačano kupnino v primeru, da naročilo še ni bilo predano logistični družbi. V primeru, da je naročilo že dobavljeno, pokrivate vsoto dobave in vrnete blago kurirju – stroške vračila krijemo mi. 

Lahko sporočim naslov za dobavo po oddanem naročilu?
Naslov za dobavo lahko spremenite v razumnih rokih po oddanem naročilu (ne več kot 12 ur), le pokličite nas in mi sporočimo spremembe kurirju.

Kako vrnem/zamenjam blago?
Pogoji vračila blaga preberite si tukaj

Kaj naredim, če nisem našel odgovora na svoje vprašanje tukaj?
Lahko nas pokličite na tel. Številko 031 292 657 ali nam pišete preko elektronske pošte na [email protected]