Plačilo

Kako naj plačam naročilo in kakšni so načini plačila?

Ponujamo Vam več načinov plačila vašega naročila:

  • Varno plačilo z vašo bančno kartico preko sistema PAYPAL. Paypal je način plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. V kolikor bi želeli plačati preko storitve PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov.
  • Plačilo ob prevzemu z gotovino. Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek iz našega prodajnega asortimana dostavi na njegov domači naslov v Sloveniji. Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar. OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov, ki niso na zalogi pri izbiri plačilne metode “po povzetju” bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila morda zahtevali plačilo akontacije v višini 50% vrednosti nakupa (v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail.
  • Plačilni nalog UPN (Plačilo po predračunu). Če izberete način plačila “Plačilni nalog UPN” bo rezervacija za izbrani izdelek veljavna tri dni – v tem času je potrebno izvesti plačilo. Takoj po oddaji naročila bo vam na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR. Plačilni nalog lahko plačate preko vaše spletne strani ali pa ga plačate na najbližji pošti, banki. Za referenco uporabite vašo številko naročila. Ko bo plačilo izvedeno, vam bomo izdelek poslali.
Placilo