Kako naj plačam naročilo in kakšni so načini plačila?

Ponujamo Vam več načinov plačila vašega naročila. 

  • Plačilo ob prevzemu z gotovino. Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek iz našega prodajnega asortimana dostavi na njegov domači naslov v Sloveniji ali na Hrvaški. Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar. OPOMBA: Ta način plačila ne velja za izdelke, ki niso na zalogi (“po naročilu”, na zalogi pri dobavniku).
  • Plačilo po predračunu. Če izberete ta način plačila, bo rezervacija za izbrani izdelek veljavna tri dni – v tem času je potrebno izvesti plačilo. Takoj po oddaji naročila bo vam na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR. Plačilni nalog lahko plačate preko vaše spletne banke ali pa ga plačate na najbližji pošti, banki. Za referenco uporabite SI00-vaša številka naročila. Ko bo plačilo prejeto, vam bomo izdelek poslali oz. ga naročili pri dobavniku.
  • Plačilo z bančno kartico. Naročilo lahko varno plačate direktno na naši strani z vašo bančno kartico. Če bo plačilo uspelo, bomo takoj začeli z obdelavo vašega naročila.

Placilo