Plačilo

Kako naj plačam naročilo in kakšni so načini plačila?

Ponujamo Vam več načinov plačila vašega naročila. Nobeden izmed načinov plačila ne spremeni cene!

  • Varno plačilo z vašo bančno kartico preko sistema PAYPAL. Paypal je način plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. V kolikor bi želeli plačati preko storitve PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov.
  • Plačilo ob prevzemu z gotovino. Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek iz našega prodajnega asortimana dostavi na njegov domači naslov v Sloveniji. Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar. OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov, ki niso na zalogi, pri izbiri plačilne metode “po povzetju” bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila zahtevali plačilo akontacije v višini 50% vrednosti nakupa (v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail.
  • Plačilni nalog UPN (Plačilo po predračunu). Če izberete način plačila “Plačilni nalog UPN” bo rezervacija za izbrani izdelek veljavna tri dni – v tem času je potrebno izvesti plačilo. Takoj po oddaji naročila bo vam na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR. Plačilni nalog lahko plačate preko vaše spletne strani ali pa ga plačate na najbližji pošti, banki. Za referenco uporabite SI00-vaša številka naročila. Ko bo plačilo izvedeno, vam bomo izdelek poslali.
Placilo