fbpx

Prikaz vseh 20 rezultatov

Nosečniška oblačila

Nosečniška oblačila in oblačila za dojenje morajo biti skrbno izbrana. V ponudbi različna oblačila za nosečnice in doječe mamice ruske znamke MammySize.

Podjetje MammySize, ustanovljeno leta 2001, proizvaja spektakularne kolekcije za bodoče matere. Glavno poslanstvo MammySize je ustvarjanje oblačil za nosečnice, v katerih ženska pridobi vero v lepoto svojega položaja.

Podjetje ima lastno proizvodnjo v Rusiji in kupuje najboljše tkanine iz evropskih tovarn. Izdelke MammySize odlikuje visoka kakovost, ki jo zagotavlja strog nadzor v vseh fazah izdelave oblačil.

Oblikovalci blagovnih znamk razvijajo kolekcije v skladu s svetovnimi trendi, pri čemer upoštevajo potrebe sodobnih bodočih mater. Pri ustvarjanju modelov se uporabljajo zanimive tkanine, svetli poudarki in izvirni kroji.

Podjetje MammySize letno sodeluje na specializiranih razstavah “Mati in otrok”, “Svet otroštva”, “Textillegprom”, “Buybrand Expo”.

Leta 2006 je skupaj z blagovno znamko oblačil Sokolova Bogorodskaya sodelovala na Ruskem tednu mode, kjer je predstavila posebno linijo za bodoče mamice. Leta 2014 je v moskovskem kongresnem centru Technopolis potekala prva samostojna razstava MammySize, kjer je bila javnosti predstavljena kolekcija jesen-zima 14/15.