Dostava

Kakšni so načini dostave, kako deluje Vaša dostava?

Realiziramo dostavo preko kurirske službe (DPD in GLS). Na dan dostave boste s SMS sporočilom prejeli 1-urni časovni okvir dostave.

Za naročila je potrebno plačati stroške pošiljanja odvisno od število izdelkov in težo. Za naročila, ki so več od 40€, dostava po Sloveniji je brezplačna. Osebni prevzem je brezplačen. 

Od trenutka, ko uredite naročilo na naši spletni strani, se dostava izvede v roku 1-3 delovnih dni. To je odvisno od izbranega načina plačila in velja za izdelke, ki so na zalogi.

Za izdelke, ki niso na zalogi, je dobavni rok naveden na strani izdelka in se šteje od dneva prejema akontacije.

  • Če plačate svoj nakup na naši spletni strani z bančno kartico ali PayPal-om, bomo vaše naročilo poslali še isti dan, če je naročilo izvedeno pred 9:00 uro in naslednji delovni dan, če je naročilo opravljeno po 9:00 uri.
  • Če izberete način plačila “Plačilni nalog UPN” (Plačilo po predračunu) bo rezervacija za izbrani izdelek veljavna tri dni – v tem času je potrebno izvesti plačilo. Izdelek vam bo poslan na dan prejema sredstev na račun spletne trgovine.
  • Če izberete način plačila po povzetju (gotovina s katero plačate kurirju, velja samo za Slovenijo), bomo vaše naročilo poslali še isti dan, če je naročilo izvedeno pred 9:00 uri in naslednji delovni dan, če je naročilo opravljeno po 9:00 uri.
  • Če izberete možnost osebnega prevzema iz naše pisarne bo rezervacija za izbrani izdelek veljavna tri dni. Boste lahko blago prevzeli že naslednji delovni dan po naročilu na spletni strani in plačate z gotovino. V “opombe ob naročilu” nam sporočite ustrezen čas in prevzamete naročeno blago osebno na naslovu: Raičeva ulica 46, 1000 Ljubljana. DELOVNI ČAS: pon-ned: po predhodnem dogovoru.
Dostava