Dostava

Kakšni so načini dostave, kako deluje Vaša dostava?

Trenutno realiziramo dostavo preko kurirske službe DPD. Na dan dostave boste s SMS sporočilom prejeli 1-urni časovni okvir dostave.

Za naročila je potrebno plačati stroške pošiljanja odvisno od število izdelkov in težo. Za naročila, ki so več od 40€, dostava po Sloveniji je brezplačna. Osebni prevzem je brezplačen. 

Od trenutka, ko uredite naročilo na naši spletni strani, se dostava izvede v roku 1-3 delovnih dni. To je odvisno od izbranega načina plačila.

  • Če plačate svoj nakup na naši spletni strani s bančno kartico ali PayPal, bomo vaše naročilo poslali še isti dan, če je naročilo izvedeno pred 9:00 uro in naslednji delovni dan, če je naročilo opravljeno po 9:00 uri.
  • Če izberete način plačila “Plačilni nalog UPN” (Plačilo po predračunu) bo rezervacija za izbrani izdelek veljavna tri dni – v tem času je potrebno izvesti plačilo. Izdelek vam bo poslan na dan prejema sredstev na račun spletne trgovine.
  • Če izberete način plačila po prevzetju (gotovina s katero plačate kurirju, velja samo za Slovenijo), bomo vaše naročilo poslali še isti dan, če je naročilo izvedeno pred 9:00 uri in naslednji delovni dan, če je naročilo opravljeno po 9:00 uri.
  • Če izberete možnost osebnega prevzema iz naše pisarne bo rezervacija za izbrani izdelek veljavna tri dni. Boste lahko blago prevzeli že naslednji delovni dan po naročilu na spletni strani in plačate z gotovino. V “opombe ob naročilu” nam sporočite ustrezen čas in prevzamete naročeno blago osebno na naslovu: Raičeva ulica 46, 1000 Ljubljana. DELOVNI ČAS: pon-ned: po predhodnem dogovoru.
Dostava