fbpx

Gugalnik za dojenčka mamaRoo: 5 razlogov za nakup

Zakaj se vedno več staršev odloči za nakup gugalnika mamaRoo od 4moms?

1. Otroka pomirja in uspava

Za dojenčke je velikega pomena božanje, objemanje in zibanje, saj se na ta način pomirijo in imajo občutek varnosti. Prav dotik je namreč, takoj po rojstvu, otrokov najmočnejši čut. Kljub temu, da je otrokom izredno prijetno v starševskem naročju, pa tudi oni potrebujejo počitek. Zato je tu gugalnik mamaRoo. Zasnovan je tako, da posnema naravno gibanje staršev, zato otroka pomirja in nežno zaziba v spanec.ikone

2. Pomirja z zvoki iz narave

mamaRooS priključitvijo pametnega telefona ali MP3 predvajalnika, lahko predvajate glasbo po lastnem izboru. Gugalnik vključuje tudi 5 pomirjujočih posnetkov zvokov iz narave. Znano je, da ima glasba terapevtsko moč in dokazano pozitivno vpliva na počutje. Otroci se s poslušanjem glasbe sprostijo, pomirijo in posledično lažje zaspijo.

3. Možnost upravljanja preko pametnega telefona

Gugalnik mamaRoo 3.0 omogoča, da gibanje in glasbo upravljate tudi preko pametnega telefona. Aplikacija je brezplačno na voljo v APP trgovini in jo podpirata operacijska sistema iOS in Android. Daljinsko upravljanje je enostavnejše in z njim se izognete, da po nepotrebnem zbudite svojega malčka iz sna. Na enostaven način lahko spreminjate način gibanja, povečate ali zmanjšate jakost, zamenjate glasbo ali gugalnik preprosto ugasnete.    

Izdelki 4MOMS uporabljajo povezavo Bluetooth Low Energy, da se povežejo z določeno pametno napravo. Čeprav ima veliko naprav Bluetooth tehnologijo, so samo tisti z Bluetooth low Energy povezavo kompatibilni s 4MOMS.

Če imate doma 2 gugalnika mamaRoo 3.0., lahko oba povežete s svojim pametnim telefonom ali drugo napravo. Preprosto v meniju izberite “poveži drugi mamaRoo (pair another mamaRoo)”. Več različnih pametnih naprav lahko upravlja gugalnik mamaRoo 3.0., vendar ne istočasno.

mamaroo-zogice-340x340

4. Mehke plišaste žogice

Mehke plišaste žogice so narejene iz kakovostnega pliša in so ravno prav velike za otroške ročice. Na eni strani so pisanih barv, takih, ki jih otroci začnejo prepoznavati že v zgodnjih mesecih – rdeča, zelena in modra . Na drugi strani pa so pomirjujoče belo-črne barve. V času počitka se žogice enostavno odstranijo.

5. Pomirja in lajša bolečine pri povišani telesni temperaturi

Gugalnik mamaRoo pomaga tudi, ko ima otrok povišano telesno temperaturo. Vsi vemo, da so v takšnem stanju otroci ponavadi razdražljivi. Prav guganje ga zato pomiri in mu lajša bolečine. V pomoč je tudi strašem, saj se z guganjem otrok umiri in mu tako lažje izmerijo telesno temperature.

Izberite svoj mamRoo

mR3_fanned out_web

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.